Preuzimanje Certilia Middleware softverskog paketa

Kako biste skinuli Certilia Middleware softverski paket, molimo idite na link  http://id.hr/hr/podrska/download-objave.

Nakon pristupanja linku otvorit će vam se novi prozor u kojem imate popis programskih paketa sortiranih za pojedine operativne sustave. Kada odaberete softverski paket, klikom na njega automatski se pokreće procedura skidanja programskog paketa, ovisno u internetskom pregledniku kojeg imate.

Molimo Vas da preuzmete i upute koje vrlo detaljno opisuju proces instalacije programskog paketa i samu aktivaciju elektroničkih komponenti, te koje će Vam pomoći da se lakše snađete.

Da bi mogli aktivirati kID karticu morate imati čitač pametnih kartica. Čitač kartica je nužan za njenu aktivaciju. Ako Vaše računalo nije opremljeno integriranim čitačem pametnih kartica, potrebno je osigurati vanjski USB čitač kartica. Čitač kartica je uređaj koji omogućuje komunikaciju s elektroničkim dijelom Vaše osobne iskaznice a može se nabaviti u slobodnoj prodaji u trgovinama informatičke opreme. U nastavku su minimalne tehničke specifikacije USB čitača pametnih kartica za kID, dostupne i na portalu www.ID.hr. Čitači se mogu kupiti u svim boljim trgovinama informatičke opreme.

Dodatne informacije možete pronaći na portalu www.kid.hr i u odgovorima na često postavljana pitanja http://id.hr/hr/podrska/cesta-pitanja.